Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Συνάντηση της Π.Ε.Ε.Δ.Υ. με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. Καθηγητή Κο Χρ.Χατζηχριστοδούλου Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ., Καθηγητή Υγ...

Συνάντηση της Π.Ε.Ε.Δ.Υ. με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. Καθηγητή Κο Χρ.Χατζηχριστοδούλου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ., Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Κο Χρ. Χατζηχριστοδούλου, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 4/4/24, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της  Π.Ε.Ε.Δ.Υ. αποτελούμενη από τον Αντώνη Παπαδάκη (Πρόεδρο Δ.Σ.), Γιώργο Μακρυνό (Αντιπρόεδρο Δ.Σ.) και Αθηνά Μπλουγουρά (μέλος Δ.Σ.).

Στην εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη, ετέθησαν τα θέματα που αφορούν στην  εξέλιξη του κλάδου, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και ανάγκη προσλήψεων, την άσκηση αρμοδιοτήτων σε θέματα εποπτείας στη Δημόσια Υγεία και τη συμμετοχή μας σε θεματικές ομάδες εργασίας υγειονομικής σημασίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, έχοντας ιδία άποψη για τον κλάδο μας, αναγνώρισε την διαχρονική συμβολή των Εποπτών Δημόσιας Υγείας - Υγιεινολόγων στα θέματα προστασίας της Δημόσιας Υγείας και ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα που αφορούν στην περαιτέρω αξιοποίηση αποφοίτων μας σε δομές του Ε.Ο.Δ.Υ. και στην  ανάπτυξη σταθερής συνεργασίας, μεταξύ Ε.Ο.Δ.Υ. και Π.Ε.Ε.Δ.Υ., ειδικότερα σε  προγράμματα επιμόρφωσης των υπηρετούντων συναδέλφων/σων.

Δεν υπάρχουν σχόλια