Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Δημιουργία ιστολογίου με πρωτοβουλία της ΔΕ της ΠΕΕΔΥ για επιστημονική κι έγκυρη ενημέρωση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας

Η δημιουργία αυτού του ιστολογίου, https://peedy1.blogspot.com/ , αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕ της Π.Ε.Ε.Δ.Υ. , που πέραν της ...




Η δημιουργία αυτού του ιστολογίου, https://peedy1.blogspot.com/, αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕ της Π.Ε.Ε.Δ.Υ., που πέραν της ανάγκης της τακτικής επικοινωνίας με τα μέλη της και τον κλάδο, αποσκοπεί και στο να συμβάλει στην επιστημονική κι έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από την εξέλιξη της πανδημίας του Covid19 και των μέτρων και μέσων (ατομικών και συλλογικών) προστασίας και προφύλαξης για το περιορισμό της διασποράς του SARS-Cov-2,
όσο και άλλων κρίσιμων θεμάτων Δημόσιας Υγείας.

Η επιλογή μας αυτή υπαγορεύεται από το υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης των ΕΔΥ-Υγεινολόγων ΤΕ, κλάδου που υπηρετεί διαχρονικά και με συνέπεια την πολυτομεακότητα της Δημόσιας Υγείας και που και σ´αυτές τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες βρίσκεται (για μια ακόμη φορά) στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της εξάπλωσης της αχαρτογράφητης αυτής πανδημίας.

Η λειτουργία του  blog, στηρίζεται στη εθελοντική και ομαδική προσπάθεια συναδέλφων μας και υποστηρίζεται απο έγκριτους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Η διαχείριση του, που τελεί υπό την ευθύνη της Δ.Ε της ΠΕΕΔΥ, γινεται με γνώμονα τόσο την διασφάλιση της επιστημονικής δεοντολογίας και του κλαδικού μας κύρους, όσο και την  αποτροπή κακόβουλων ενεργειών και αντισυναδελφικών πρακτικών.

Η κυρία ύλη και οι «ετικέτες» του ιστότοπου, πλην της τακτικής ενημέρωσης των συναδέλφων για κλαδικά ζητήματα , θα περιλαμβάνει αρθρογραφία, ανακοινώσεις, παρεμβάσεις, παρουσίαση ορθών πρακτικών, βιβλιογραφία και κάθε στοιχείο που εκτιμούμε ότι προάγει τόσο το ρόλο μας στην υπόθεση της Δημόσιας Υγείας, όσο και της αντιμετώπισης  αυτής  της πρωτόγνωρης κρίσης Δημόσιας Υγείας  που βιώνει η χώρα και όλη η ανθρωπότητα.

Παράλληλα δε η ΔΕ της Π.Ε.Ε.Δ.Υ. με το ίδιο σκεπτικό, ανέλαβε την πρωτοβουλία ανοίγματος λογαριασμού στο fb Epoptes Dimosias Ygeias αξιοποιώντας έτσι άλλη μια δυνατότητα δημόσιας παρουσίας μας από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
 
Για τη Δ.Ε της Π.Ε.Ε.Δ.Υ
      Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

       Μακρυνός Γεώργιος                         Καντεράκης Γεώργιος


 
Στοιχεία επικοινωνίας:







Δεν υπάρχουν σχόλια